Zakaj izbrati GoodTrail?

Smo strastna skupina strokovnjakov z desetletnimi izkušnjami na področju razvoja trajnostnih turističnih produktov z uporabo vrhunske sodobne tehnologije. Ekipa GoodTrail (GT) ne ustvarja zgolj vrhunskih poti za raznolike popotnike. Razvoj poti vodimo od idejne zasnove, do otvoritve in promocije po vsem svetu. Poskrbimo, da lokalni prebivalci v tem procesu igrajo ključno vlogo.
Za destinacije, ki želijo na globalni turistični zemljevid postaviti nove pustolovske poti, ni nič bolj pomembno kot ustvarjanje lahko razumljivih in zapomnljivih zgodb.  V nekaterih destinacijah bo ta zgodba pripovedovala kako pot povezuje pomembne zgodovinske točke. V drugih bodo poti prečkale meje, združevale kulture, vključevale raznovrstno kulinariko, raziskovale glasbeno izročilo ter prečile območja različnih jezikov in veroizpovedi. Spet drugje bo pot predstavljala prvo povezavo epskih pokrajin v enoten trajnostni turistični produkt.
Sistem za razvoj pustolovskih poti ekipe GT omogoča razvoj in promocijo kakovostnih poti, ki so prilagojene specifični destinaciji; od raziskovanja še neodkritih kotičkov v destinaciji in obdelave kartografskih podatkov pa do sodelovanja z lokalnimi deležniki in trženja edinstvenosti nove poti s popotniki in turisti po vsem svetu.

Ekipa GoodTrail bo:

Upoštevala vizijo destinacije o pustolovski poti od prve ideje do končne oblike
Združila vrhunsko kartografijo s preizkušeno, profesionalno informacijsko tehnologijo.
Zagotovila vse GPS podatke za oblikovanje interaktivne spletne platforme in navigacijske aplikacije
Vključila lokalne deležnike v vse stopnje procesa
Razvila načine za uspeh majhnih podjetij
Pomagala oblikovati zgodbo poti za globalni turistični trg
Pomagala umestiti vsebine o novi poti v mednarodne medije
Komunicirala o novi poti z novinarji, uredniki, popotniki in bralci
Vodila delavnice za medije, podjetja in strokovnjake za turizem

GoodTrail ekipa

Spoznajte našo izkušeno ekipo.
Jan-Klavora-good-trail

Jan Klavora

Jan je odgovoren za razvoj enega izmed najbolj uspešnih kolesarskih turističnih produktov v Sloveniji, produkt Trans Slovenija, kot tudi za razvoj transnacionalnega kolesarskega produkta Trans Dinarica na Balkanu, in razvoj produkta Bike Slovenia Green, ki sta ga The Guardian in National Geographic razglasila za enega najboljših produktov v letu 2020. Jan je prav tako vodja največjega “outdoor” festivala v Sloveniji, festivala Soča Outdoor (www.soca-outdoor.com).

Jan ima številne izkušnje z razvojem turističnih produktov in doživetij v naravi, kot tudi s strateškim načrtovanjem pohodniškega in kolesarskega turizma. Redno sodeluje z destinacijami in ponudniki storitev na vseh razvojnih stopnjah, od identifikacije potencialnih produktov, strateškega načrtovanja ter razvoja pohodniških in kolesarskih poti, pa do marketinga in prodaje.

jana-apih

Jana Apih

Jana je so-avtorica Zelene sheme slovenskega turizma Slovenia Green, ki je prejela številne mednarodne nagrade in bila razglašena za najbolj učinkovito nacionalno shemo za razvoj trajnostnega turizma.

Ima bogate izkušnje na področju marketinga, strateškega načrtovanja razvoja turizma in implementacije trajnostnih praks. Njene izkušnje med drugim obsegajo vodenje projektov za Slovensko turistično organizacijo, vodenje marketinške agencije Marethica, vodenje oddelka za trženje v največji turistični agenciji v Sloveniji Globtour, razvoj blagovnih znamk in strateški marketing za turistični sektor v marketinški agenciji Toleranca …

Jana trenutno vodi Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace in je soodgovorna za razvoj nacionalnega certifikacijskega programa Slovenia Green.

goodtrail-matic

Matic Klanjšček

Ker je po izobrazbi geodet, je bil Matic dolgo časa aktiven na področju kartografije in morske hidrografije. Odločil se je za začetek lastnega posla, kasneje pa se je pridružil ekipi GoodPlace, kar je bilo delno povezano s primarnim strokovnim znanjem na področju prostorske informatike, s časom pa vse bolj tudi z gorskim kolesarjenjem in vodenjem, ter rastjo gorsko kolesarskih turističnih produktov.

V mladosti se je Matic veliko ukvarjal s športom, zlasti z atletiko, kasneje pa se je posvečal predvsem gorniškim izzivom. Ker so plezalne in gorniške odprave zahtevale veliko časa, je strast do alpinizma postopa zamenjalo kolesarjenje. V zadnjih letih se Matic osredotoča na gorsko kolesarjenje, tako v svojem prostem času kot tudi v vlogi kolesarskega vodnika.

Janko Humar

Janko Humar

Janko Humar je diplomiral na mariborski EPF na področju mednarodne menjave vendar je njegovo profesionalno življenje v celoti posvečeno turizmu. Skoraj desetletje je kot direktor trženja sooblikoval bohinjsko hotelsko podjetje Alpinum; bil je vodja poslovne enote hotelov v Bovcu; večji del svojega službenega časa pa je namenil destinacijskem menedžmentu. Bil je prvi direktor LTO Sotočje, bil je direktor LTO Bovec in s svojimi izkušnjami prispeval ključni delež k združitvi teh dveh v enovito destinacijsko organizacijo Turizem Dolina Soče, ki jo je vodil do konca leta 2020. Bil je ključni nosilec razvoja destinacijske znamke Dolina Soče in pozicioniranja te čudovite doline kot vodilnega outdoor centra v Sloveniji in širšem prostoru.

V mladih letih je bil odličen alpinist, tudi član številnih izvenevropskih odprav. Svojo ljubezen do gora, smučanja in pohodništva prenaša tudi v turizem – je soavtor dveh v zadnjih letih najbolj odmevnih pohodniških poti Alpe Adria Trail in Juliane Trail in ustanovitelj booking centra za ta dva produkta. Njegov projekt so tudi Tolminska korita, ki so iz skromne znamenitosti prerasla v eno najbolj obiskanih naravnih atrakcij v Sloveniji. Sodeloval je pri številnih projektih financiranih iz EU sredstev in pri pripravi vrste lokalnih, regijskih in nacionalnih turističnih strategij. Je tudi član strokovnega sveta STO.

andrej zadnikar goodtrail

Andrej Zadnikar

Andrej je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Je predan spletni razvijalec, ki v ospredje postavlja modularni razvoj in vrhunsko uporabniško izkušnjo. Ima mnogo izkušenj z oblikovanjem in razvojem sistemov za upravljanje spletnih vsebin, namiznih in spletnih informacijskih sistemov, 3D simulacij, simulacij usposabljanja, sistemov za sledenje dokumentom, ter aplikacij za upravljanje interakcije s strankami. Danes se Andrej osredotoča na razvoj geoprostorskih spletnih aplikacij za splošno uporabo.

Andrej ima preko 10 let delovnih izkušenj z izdelavo spletnih aplikacij PHP in odlično pozna PHP orodja kot so Lavarel, Drupal in CakePHP. V svojem prostem času je ljubitelj gora, hribov in osupljivih razgledov. Andrej je tudi navdušen gorski kolesar.

Let's create something together!

Share your ideas with us.